Златка Димитрова: Няма да играя второстепенна роля в нечий живот! (раздели ли се с Миро)

Златка Димитрова: Няма да играя второстепенна роля в нечий живот! (раздели ли се с Миро)

Златка Димитрова: Няма да играя второстепенна роля в нечий живот! (раздели ли се с Миро) 5 (100%) 1 vote

Златка Димитрова даде повод за размисли в мрежата!

Advertisement:

Плеймейтката Златка Димитрова отново даде повод за клюки и слухове по адрес на връзката си с Миро. Дали тя е още с бащата на сина си, или двамата са се разделили.

Разделени ли са плеймейтката Златка Димитрова и Мирослав?!

Неочаквано за всички, преди минути, Злати заяви публично в мрежата, че няма да играе второстепенна роля в нечий живот. А потребители моментално заподозряха проблем на любовния фронт. Дали е така, не знаем, но ето какво сподели Златка:

„Не очаквам нищо, не търся нищо, каквото се случи го приемам. Аз съм скала в която се разбиват илюзии. Нямам време да превъзпитавам или да променям. Приемам всеки като частица от пъзела живот.

Advertisement:

И ако той не пасне на моята част… няма как да чакам да намери начин да се впише… Не искам да моля и да се надявам. Животът е твърде кратък да се живее с надежди.

Трябват ми сбъдвания… Трябват ми очаквани изгреви и красиви залези, и обич, и щастие… Нямам нужда от разочарования и празни думи… И ако хората ме разбират – добре, а ако не ме разбират – проблемът не е мой…

Искам да изживея останалата част от живота си в радости… И ако ми се плаче, то нека да е защото аз съм си причинила сълзите… Защото аз съм влюбена в живота и ще остана влюбена в него до края!

Но предпочитам да играя главната роля в своя живот, а не второстепенна в нечий друг. И нека да съм малко пламъче, но никога няма да стана отразена светлина!“, публикува в профила си Златка Димитрова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading…

Източник: razkritia.com

Advertisement:
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *