Всички знаем за дарбата на Ванга, но хората масово притежават свръхестествени способности! Отключете ги с

Всички знаем за дарбата на Ванга, но хората масово притежават свръхестествени способности! Отключете ги с

Advertisement:

Когато говорим за свръхестествени умения, то веднага се сещаме за ясновидци или врачки. И винаги имаме едно наум. Но има хора, които имат истинска дарба. Някои от тях ce cлaвят c пoвeчe cпocoбнocти, билo пo oтнoшeниe нa интyициятa, или пък по отношение на cилното си влияниe въpxy xopaтa.

Те са феномени, за съществуването на които науката трудно намира логични доводи.

Ето какви свръхестествени способности притежават някои хора:

Advertisement:

1. Телепатия

Телепатията е парапсихологическо явление, което позволява да се пренасят мисли и чувства между хора, които се намират на далечни разстояния. Тя се разглежда като способност за четене на мисли.

Телепатията се изследва от учени, военни и парапсихолози. Съществуват теории, че преди много години древните цивилизации са се свързвали със своите умрели близки чрез помощта на мисълта. Интересен факт е, че според историците Юлий Цезар е имал способността ментално да приема информация от бойното поле, пише Пик.

Много хора вярват, че днес всеки може да контактува чрез телепатия. Необходими са само спокойствие и съсредоточаване, които ще ви помогнат да влезете в състояние, което ще синхронизира двете мозъчни полукълба и ще ви позволи по-добро и по-бързо използване на вашия мозък.

2. Пътуване във времето

Пътуването във времето е теория за придвижване към различни точки от времето, независимо дали са в миналото или бъдещето. Някои теории за пътуването във времето разкриват възможност за пътуване дори между паралелни реалности или светове.

3. Виждане в бъдещето

Способността за виждане в бъдещето най-често се свързва с феномена пророчество. Много от вас са чували за врачките и кристалните кълба. Дали това е истина обаче? Например Ванга – една от най-необикновените личности на 20 век, благодарение на дарбата си, е предрекла не само безброй лични съдби, но и ключови моменти от историята, с огромно значение за целия свят.

4. Телекинеза

Телекинезата се обяснява като способност за въздействие върху неживи предмети, като издигането им във въздуха, огъването им или преместването им от едно място на друго. Доказано е, че телекинезата, както и други парапсихологически способности, за която вече споменахме, понякога се появяват в резултат на травми, стрес или удари, което пък от своя страна потвърждава известна теория, че в човешкия мозък има скрити резерви.

Телекинезата е една от най-показваните сили в „Килерът“. Видяхме доста местещи се предмети, за които мислихме, че са плод на измислена история. Но със сигурност вече не смятаме така, а вие?

Източник: bradva.bg

Advertisement: