Вижте какво подари Путин на Лили Иванова за рождения ѝ ден

Вижте какво подари Путин на Лили Иванова за рождения ѝ ден

Advertisement:

Доставиха луксозния подарък от Владимир Путин за 80-ата годишнина на естрадната ни прима Лили Иванова

Царицата на естрадата Лили Иванова получи голям подарък за своята 80-а годишнина на 24 април – пише в. „Уикенд“. Тя бе сюрпризирана с подарък от руския президент Владимир Путин. Звездата е получила посребрен самовар – отбелязва изданието, като се позовава на хора от обкръжението на певицата.

Подаръкът пристигнал с дипломатическа поща от Русия до посолството. Уредът за правене на чай бил придружен с луксозна картичка с любимите бели цветя на певицата. Всичко било доставено до дома ѝ лично от посланика на федерацията у нас.

Advertisement:

Лили Иванова се познава лично с Владимир Путин, който при запознанството им ѝ признал, че е слушал песните ѝ като студент. Преди няколко години, в документален филм за естрадните звезди от соца, показан по руската телевизия, Лили се похвали, че президентът ѝ е изпратил гърне с любимия ѝ пчелен мед. Като доказателство певицата дори показа празното бурканче и обясни, че вече не е пълно, защото го е излапала.

Както всяка година, дни преди рождения си ден Лили Иванова изпадна в депресия. По традиция Вечната Амбър предпочита да го отбележи далеч от прожекторите и светската суета, усамотена в мансардата си на ул. „Оборище“. Това е единственият ден в годината, в който певицата се осмелява да наруши желязната си диета. Лили си позволява парче торта в компанията на най-близките си хора.

Лили бе удостоена с подарък от самия Путин

Коментари чрез Facebook

коментара

loading…

Източник: razkritia.com

Advertisement: