Светлана Гущерова с поредната излагация в стремежа си да изглежда идеално! Стана за смях /снимки/

Светлана Гущерова с поредната излагация в стремежа си да изглежда идеално! Стана за смях /снимки/

Advertisement:

Голяма част от българските известни личности използват програми за обработка на снимки. 

Пълното потвърждение е Светлана Гущерова, която е голям фен на фотошопа.  Съмнително съвършените кадри, с които залива системно личните си профили в социалната мрежа го доказват.

Разбира се, тя не е нито съвършена, нито толкова близка до идеалните пропорции. И затова си помага щедро с любимата програма на звездите, която обаче, нерядко ги прави за смях..!

Advertisement:

Така на една от последните си фотоси Светлана Гущерова извади почти 2-метрови крака, а последователите й в мрежата останаха меко казано потресени от видяното.

 Плеймейтката предизвика тотално недоумение с нескопосания си фотошоп, при положение че всички знаят, че не се слави с висок ръст и съответно няма как да се похвали с такива дълги крака.

Съпругата на милионерския син Християн Гущеров по принцип е ниска на ръст, но ако съдим по публикуваните снимки в социалните мрежи, е висока поне 2 м.
Гигантският крак от приложеното фото е плод на фотошоп измама, разбира се.

Светлана е имала за цел да изглежда стройна и висока, но доста се пооляла.

Манията на плеймейтката да изглежда висока, стройна и сексапилна в този случая е ударила на кокал, защото единственото, което Гущерова си навлече, са подигравки във виртуалното пространство.

Advertisement: