Супер точно е! Просто цъкни на зодията си и виж колко години ще живееш!

Супер точно е! Просто цъкни на зодията си и виж колко години ще живееш!

Всички знаем, че има генетична връзка, която до голяма степен определя дълголетието при някои хора. Много столетници могат да се похвалят със свои родственици, които също са достигали до преклонна възраст.

А и не е рядкост да видим по новините хора, които отдавна да задминали 100 години.

Advertisement:

Но не бива да забравяте, че това са примерни данни, които не са задължителни, пише bglady.info.

Все пак никой не може да каже с абсолютна точност каква ще бъде продължителността на живота на всеки един човек. Но няма нищо лошо в това да научим какво показва статистиката.

Данните за получени след задълбочени анализи на учени, в чието изследване са участвали над 60 000 души. Резултатите са наистина интересни.

Овен: Представителите на зодия Овен са сред зодиакалните знаци, които имат средна продължителност на живота. Доказано е, че при тях дълголетието е малко по-голямо от това при жените, а именно при мъжете Овни средната продължителност на живота е 79 години, докато при дамите от същата зодия той е 78 години.

Телец: Резултатите, които са получени от изследването за дълголетие според зодиакалния знак има известна разлика при мъжете и жените, родени под зодиакалния знак Телец. Оказва се, че представителите на силния пол средностатистически достигат до около 81 години и половина, а жените до 79 години и половина.

Близнаци: Родените под зодиакалния знак Близнаци също имат голяма разлика при продължителността на живота според пола. Тук жените водят в класацията, тъй като при тях възрастта достига д 85 години, докато при мъжете тя е 83. Както винаги, дамите са водещи дори и в дълголетието.

Рак: Раците също са били подложени на внимателни изследвания. Данните, които са получени за тяхното дълголетие, отново доказват, че при жените то е по-голямо. Всъщност дамите, които са представителите на зодия Рак, достигат до 81 години, а господата до 80.

Лъв: Представителите на зодия имат сравнително еднакви резултати за продължителността на живота и при дамите, и при господата. При този зодиакален знак дълголетието наистина не е никак малко и по-точно имаме предвид, че мъжете зодия Лъв достигат до 87 години, като същото важи и за дамите.

Advertisement:

Дева: Девите също не отстъпват на родените под зодиакалния знак Лъв. Всъщност при Девите дълголетието също е голямо. Разбира се, тук също няма кой знае каква разлика при представителите на различните полове. Жените зодия Дева достигат до 88 години, както и представителите на силния пол.

Везни: Дълголетието при Везните също не е за пренебрегване. Средната продължителност на живота, която е получена чрез редица изследвания, е наистина впечатляваща. С други думи, дълголетието важи с пълна сила при Везните, защото при мъжете то е 91 години, а при жените цели 92 години.

Скорпион: Родените под зодиакалния знак Скорпион имат средна продължителност на живота. Тук има известни разлики при двата различни пола, но тя не е чак толкова голяма. Изследванията сочат, че Скорпионите мъже могат да се похвалят средно с 80 години, а дамите за сметка на това с 82 години.

Стрелец: Дълголетието при Стрелците също е подложено на редица изследвания. Представителите на този зодиакален знак се различават и по-точно става дума за разлика при двата пола. Както може да се очаква, средната продължителност на живота при дамите е 80 години, а при господата е 7 години и половина.

Козирог: Козирозите могат да се похвалят с наистина добра продължителност на живота. А при тях интересното е, че няма разлика, когато става дума за мъже и за жени. Резултатите, които са получени при изследването, показват, че Козирозите жени имат средна продължителност на живота 83 години, същата е и при мъжете.

Водолей: Представителите на зодия Водолей са истински дълголетници. А както сочат изследванията, в този случай също не може да се говори за големи разлика при средната продължителност на живота при Водолеите. Възрастта при дамите е 89 години, а при господата е 88 години и половина.

Риби: Родените под зодиакалния знак Риби също са с доста добра продължителност на живота. При представителите на зодия Риби има известна разлика при дамите и господата. Разликата е в полза на дамите и тя е 85 години за жените и 83 години при мъжете. Както обикновено, дамите от зодията са по-дълголетни.

Източник: bradva.bg

Advertisement:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *