Скандал! Тита спечели Капките с измама! (Вижте грандиозния гаф на продукцията)

Скандал! Тита спечели Капките с измама! (Вижте грандиозния гаф на продукцията)

Advertisement:

Тита спечели Капките с измама, зрителите бесни, искат да й отнемат победата, смятат, че е нагласена

Тита спечели Капките нечестно. Зрителите на бунт срещу продуцентите заради недопустимия им гаф.

Тийнсензацията, която е най-младата участничка в седмия сезон на Капките трябваше да изпълни парчето на Кристина Агилера „Candyman“.  Едрогърдта певица се справи отлично с поставената й задача, но заради скандален гаф на продуцентите на имитатрското шоу тя бе обвинена в измама и победата й за нечестна.

Advertisement:

Снимка: Фейсбук

По време на шоуто както и след края на всичките изпълнения когато зрителите оценяват участниците с СМС-и най-наблюдателните зрители се сетиха за скандален детайл. Докато на сцената се изявяваше бате Милко на екрана до името на фолкаджията се виждаше изписан номера на Тита – 17737. С който се приканваха зрителите да гласуват за него. А всъщност гласовете им отиваха за младата певица.

Тогава социалната мрежа завря и закипя с призиви към Капките да коригират номера на Калайджиев. Защото така де факто феновете му гласуват за Тита. Не става ясно колко гласа атрактивната изпълнителка открадна от фолк ветерана. Но почитателите й смятат, че победата й е назаслужена и нагласена.

Не случайно много хора изумяха защо всъщност Тита спечели. Но ето, че часове по-късно истината за победата й лъсна наяве. Не, че певицата е виновна в нещо, но явно, че продуцентите не са си свършили добре работата  в прехваленото им шоу.

Освен този скандал лъснаха и още няколко гафа в предаването. Като например некадърната имитация на Рачков и Зуека на Фреди Меркюри в началото. Както и скандалната ситуация когато на Тита й се показаха задните части изпод оскъдната розова рокличка. С която я бяха стъкнали стилистите. Но това са дребни неща в сравнения с объркания номер на Милко Калайджиев.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading…

Източник: kliuki.net

Advertisement: