Помните ли първата любов на Рич от "Дързост и красота"? Ето я актрисата в наши дни

Помните ли първата любов на Рич от "Дързост и красота"? Ето я актрисата в наши дни

Джоана Джонсън винаги ще остане в съзнанието на милиони зрители с ролята си на Каралайн Спенсър. Красивата, нежна и интелигентна (също и перфектна) половинка за богатия наследник Рич Форестър в култовата поредица „Дързост и красота“. Джонсън е родена в град Финикс, Аризона през 1961 г. Завършва специалност „Литература“ в Калифорнийския университет.

Рокля с огромно деколте коварно разкри гърдите и тлъстинките на Ева Лонгория 5 месеца след раждането (СНИМКИ)

Advertisement:
Advertisement:

56-годишната актриса стартира кариерата си в края на 80-те, а най-запомнящата й се роля е тази на Каралайн Спенсър. Тя става част от „вечната“ поредица през 1987 г. Характерно за Спенсър е, че е добро и възпитано момиче, което уважава по-възрастните. След редица препятствия, в които участва Брук, която е близка приятелка на Каралайн, тя и Рич вдигат сватба. Приказката обаче не приключва щастливо. Шест месеца по-късно Каралайн разбира, че е тежко болна и умира. Така през 1990 г. Каралайн „излиза“ от „Дързост и красота“. Години по-късно, актрисата Джонсън се завръща отново в сериала, но като сестрата на Каралайн.  Джоана променя посоката на кариерата си. След „Дързост и красота“ тя издава музикален албум. След това професионалните изяви на Джонсън са по-скоро зад кадър като продуцент. Последният голям продуцентски проект на Джоана е „Семейство Фостър“.  През 2012 г. красивата актриса и продуцент разкрива пред света в интервю, че е хомосексуална. Тя се жени за актрисата Мишел Агну. Имат две осиновени деца.  
/* (c)AdOcean 2003-2014, blitzads_bg.Blitz.bg.inText */
ado.placement({id: ‘ado-ZX5GyKAt4hP_UHCvtd_9zFp5oVU7XEcW0OWttkC2aV3.o7’, server: ‘blitzbg.adocean.pl’, vars: {cid: ‘articleContent’, maxkw: ‘7’ } });
TАГОВЕ: дързост и красотакарълайнгероинягодинипромянасериал

Източник: blitz.bg

Advertisement:
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *