Отговорът на вечната мистерия, изумителни снимки! Ще ви увисне ченето, когато разберете какво е имало на върха на Великата пирамида!

Отговорът на вечната мистерия, изумителни снимки! Ще ви увисне ченето, когато разберете какво е имало на върха на Великата пирамида!

Advertisement:

Пирамидите на Древен Египет безспорно са най-известните исторически монументи в света!

Мистичните структури, които доминират пейзажа на Гиза са единствените чудеса на древния свят, които са оцелели до днес. /

Според официалната наука, пирамидите са гигантските гробници на великите фараони – могъщите владетели на древната империя. Според редица алтернативни изследователи обаче, истината за тях и функцията им е коренно различна от предполаганото.

Advertisement:

През последните дни излезе революционна теория, за която първо BRADVA.BG информира своите читатели!

След дългогодишни изследвания на Великата пирамида, испанският учен и архитект Мигел Перез-Санчез достига до изумително заключение за детайла, който винаги е бил пред очите ни, но на който малцина от нас са обръщали внимание!

Върхът на Хеопсовата пирамида, която е най-голямата от всички не е остър, а е плосък:

Върхът не е бил разрушен, той е проектиран да бъде платформа, на която да бъде поставено нещо от изключителна важност! Но какво е то!?

Според Перез-Санчез, върхът на Великата пирамида в Гиза е най-важната точка в планетата.

Днес, качването там горе е строго забранено, но група руски ентусиасти успяват да се доберат до там и да заснемат тези изумителни кадри.

ВИЖТЕ САМО КАКВА ГЛЕДКА СЕ ОТКРИВА:

Според детайлно проучване на древни текстове и внимателни математически изчисления, Перез-Санчез стига до заключението, че върху Великата пирамида е била фиксирана метална сфера с диаметър 2,7 метра – инструмент, който не случайно заема най-централното място на древния свят!

Тази компютърна графика илюстрира как е изглеждало съоръжението:

Но за какво е служела тази сфера!? Тук е момента да си спомним за един от най-ярките символи на тайните общества, които контролират света и до днес.

Погледнете „масонскат пирамида“, която е изобразена върху доларовата банкнота – на мястото, където е била разположена сферата е изобразено ОКО!


Това в никакъв случай не може да е случайно!

Според алтернативните изследователи пирамидите са били структури, построени от извънземни много преди епохата на Древен Египет, а върху плоската платформа на Великата пирамида е било поставено „ВСЕВИЖДАЩОТО ОКО“, което днес е изобразено символично върху най-известният масонски знак!

Това е бил един своеобразен радар, чрез който извънземните са наглеждали и държали под пълен контрол своите поданици.

Има редица сведения, че в недрата на Великата пирамидата се таи ядрен реактор, който работи и до днес, а под основите й има огромни подземни галерии, в които и до ден днешен хибернират древни извънземни!

Символиката на масоните е повече от ясна:

В древността хората са били контролирани от управляващата класа – фараони и жреци, които са се отчитали на извънземните си господари.

В модерния свят се случва същото, просто на много по-голям мащаб. Човечеството е управлявано от тайни общества, които все още са слуги на сили, които не са от нашия свят.

Но къде е ВСЕВИЖДАЩОТО ОКО днес?!

БУКВАЛНО ПРЕД ОЧИТЕ ВИ!

Вдигнете си леко погледа от екрана, който гледате в момента – това е малката камерка на вашия лаптоп или смартфон!

Това са CCTV камерите по улиците. Това са сателитите в небето. Това са GPS данните, които записват и архивират всяха една крачка, която правим. Това са сървърите, които пазят всеки наш e-mail, всяка наша дума, ВСЯКА НАША МИСЪЛ!/BRADVA.BG

Източник: bradva.bg

Advertisement: