Орхан Мурад пред развод – ето кое се превърна в камък на раздора в семейството на певеца:

Орхан Мурад пред развод - ето кое се превърна в камък на раздора в семейството на певеца:

След като преди броени дни семеен скандал накара съпругата на Орхан Мурад да го затрие от Фейсбука си, сега близки до фолк певеца споделиха пред репортер на „ШОУ”, че на него му предстои несъмнено много тежък житейски период, защото със съпругата му Шенай са пред развод.

Както става ясно, проблемите в семейството на популярния изпълнител не са от вчера. Звездната двойка отдавна имала противоречия, кое от кое по-шумно и с драстични последици, разказват още с доловимо притеснение приятели на певеца.

Advertisement:

Орхан Мурад със съпругата си

Нервите на Шанай се изострили особено в последната половин година, а отделно здравословните й проблеми са от доста години вече.

В един момент кавгите между нея и Орхан станали ежедневие.

Advertisement:

Стигнало се дори до там, че певецът не смеел да отиде на разпивка с приятели, за да не последва поредната разпра със съпругата му.

Познати на семейството се питат, каква ли може да е причината за дрязгите помежду им. Поне засега се кълнат, че не са чували някой от тях да е изневерявал. Дали това е така обаче, само времето ще покаже, както и коментарите, които вероятно ще направят Орхан и Шенай.

Орхан Мурад семейство

Разбрахме още, че голяма част от напрежението в семейството ескалирало и от факта, че в последно време Орхан Мурад нямал достатъчно професонални ангажименти и съответно финансите в семейния бюджет осезаемо намалели.

Много притеснена за отношенията на родителите си е и скандалната Сузанита, чиято популярност поне засега не е застрашена от понижаване. И въпреки това тийнеджърката силно се надявала разводът да се размине и нещата в дома й отново да се укроятт и да тръгнат по стария път.

Източник: zajenata.bg

Advertisement:
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *