Невероятно! Няма да повярвате как изглежда родителката на Натали Трифонова

Невероятно! Няма да повярвате как изглежда родителката на Натали Трифонова

Двете изглеждат като сестри

Мнозина не могат да повярват как изглежда родителката на красивата синоптичка на Би Ти Ви – Натали Трифонова.

Advertisement:

При все, че родителката на Натали Трифонова наближава 50 години, то едва ли бихте могли да й ги дадете, ако я видите как изглежда.
Мнозина твърдят, че тя изглежда като 30-годишна жена и поради тази причина често пъти хората, които не я познават, не вярват, че Натали Трифонова наистина й е дъщеря.

Натали Трифонова

Advertisement:

Двете изглеждат като сестри

Подобно на дъщеря си, младоликата зъболекарка също е със слабо телосложение и дълги крака. Поради тази причина тя не се свени да носи къси поли и рокли. Малцина са наясно с факта, че Натали Трифонова произхожда от великотърновска лекарска фамилия.

Баба й Маргарита Ковачева, е специалист по детски болести. Майка й пък е проспериращ стоматолог със собствен кабинет. Натали и майка й изглеждат като сестри. Различават се единствено по цвета на косата.

Двете често пъти могат да бъдат засечени заедно по заведения. Преди броени дни двете се насладиха на компанията си като хапнаха заедно в заведение.
Към днешна дата Натали Трифонова е лудо влюбена в приятеля си Дуан Хасан. Запознати издават, че двамата са свили семейно гнездо в столичния квартал „Хиподрума“, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading…

Източник: razkritia.com

Advertisement:
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *