Милко Калайджиев взе акъла на всички! Харесва му да му е малък!

Милко Калайджиев взе акъла на всички! Харесва му да му е малък!

Advertisement:

Милко Калайджиев си пусна нов мустак, не удържа!

Милко Калайджиев вече си отгледа любомата растителност под горната устна. Чалга легендата си обръсна емблематичния мустак, след като стана един от участниците в шоуто „Като две капки вода”.

Емблемата на Свиленград е получил ново окосмяване, което е доста добре оформено. Прави впечатление обаче, че мустакйт му е доста по-тънък и е едва забележим.

Advertisement:

„Реших, че мустакът вече ще бъде малък. Купих си и специална машинка, която да държи до номер 5. Ще имам коцкарски мустак“, заяви през смях Калайджиев, който трудно се понасяше с гладко обръснато лице.

И дори разказваше, че съпругата и синовете му не могат да го приемат, а самият той избягвал дори да се поглежда в огледалото.

В момента всичко е различно. Първата задача на чалга легендата е да огледа сутринта муската си и да види дали се нуждае от подкастряне. Едва след това той се захващал с останалите си занимания.

Едно от най-популярните имена в чалга индустрията, открил не едно и две лица за сцената на този жанр музика, вече е видимо доволен от новия си вид. Той определено не може да понася гладко лице, но и такова е виждането на най-близките му хора.

Съпругата му Маргарита, както и двамата му сина трудно свикнали без да го виждат с мустака му, превърнал се в запазена марка.

Съпругата му се обясни в любов точно на Ден на бащата и гордо позира до мъжа си вече с подкаралия му мустак. А Милко Калайджиев е видимо подмладен. Въпреки че е подкарал 68-та си година той скача, прави шпагати, танцува бурно и обикаля масите на феновете си, пише вестник „България Днес”.

Чувства се като младо жребче и затова не иска възрастта му да става публична. Освен с нова визия певецът може да се похвали и с нова работа.

Той взе участие в „Забраненото шоу на Рачков”, което де проведе преди дни на Античния театър в Пловдив. Двамата с актьора се сближиха покрай участието му в шоуто по Нова телевизия.

Източник: bradva.bg

Advertisement: