Лили Иванова изразходи огромна сума за дрехи

Лили Иванова изразходи огромна сума за дрехи

Лили Иванова е обновила гардероба си за пролетта и лятото. Примадоната на българската естрада се разходила до Брюксел.

Където посетила един  от най-известните бутици. Само за тоалети пръснала 20 хилядарки в евро.

Advertisement:

Тя се обзавела с всякакви неща. Като започнеш от бельото преминеш през дънките и якетата и свършиш до официални рокли и аксесоари като обувки, чанти и каквото още ви дойде на ума.

Според нейна колежка, която е в много близки отношения с легендарната изпълнителка Лили пазарувала от години в луксозния магазин. Там й правели голяма отстъпка като на известен и редовен клиент.

Бутикът е на световно известна дизайнерка от белгийски произход. Която е част от известната група от стилисти „Антверп сикс”.

Advertisement:

Оказва се, че българската естрадна звезда е позната и в Белгия. Макар до сега да не е изнасяла там концерт. В бутика били поласкани, че Лили пазарува от тях. А тя от благодарност им подарила плакат с неин автограф. Който веднага бил закачен на стената да се вижда от всякъде.

Говори се сред колежките на примата, че си е накупила и скандално бельо. То било прозрачно и черно на цвят. Защото на Лили това й било любимото. Не знаем дали е истина защото според слуховете певицата от известно време спряла да носи прозрачни дрехи, предават от hotarena.net.

Изпълнителката на безбройни хитове е известна с това, че винаги е проявявала добър вкус при избора на тоалети. Тя залага на оня рокерски стил от 90-те години, но в много по-модерен вариант.

Източник: zajenata.bg

Advertisement:
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *