Купи евтина картина, но вътре нещо дрънка! Разряза гърба, очите паднаха! Ето снимки, това просто ни гръмна!

Купи евтина картина, но вътре нещо дрънка! Разряза гърба, очите паднаха! Ето снимки, това просто ни гръмна!

Днес BRADVA.BG представя на своите читатели нещо едновременно изумително и безкрайно тъжно.

Преди два месеца редакторът на известното американско списание „Вайс“ Джъстин Кафир си е купил сравнително евтина сюрреалистична картина от безизвестен художник от малка галерия в Ню Йорк.

Advertisement:

Платил за платното сумата от 88$.

Когато се прибрал у дома, Джъстин забелязал, че картината е по-тежка от обичайното и, че зад платното е скрито нещо. Той разрязал картонения гръб и буквално останал като гръмнат.

Advertisement:

В картината имало голямо количество златен прах, диамантен пръстен, няколко малки диаманта, както и сумата от 12 хиляди долара увита в найлонов плик!

Ето снимки:

Изуменият мъж не можел да повярва на очите си. Той се свързал с художника Руби Харт, за да изясни случая.

Мъжете се срещнали, но това, което му признал Руби е разтърсващо. Художникът признал на Джъстин, че страда от неизлечима болест и му остават броени месеци на този свят. Скрил е в картината всички ценности и пари, които притежавал, и по този начин е искал да ги завещае на човека, който ще оцени неговото изкуство. Ексцентричният мъж разкрил, че най-голямото му желание в живота е неговото изкуство да има въздействие върху хората, а по този начин неговото платно ще промени нечий живот./BRADVA.BG

Източник: bradva.bg

Advertisement:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *