Истина ли е мълвата за Мария Игнатова и Димитър Рачков?

Истина ли е мълвата за Мария Игнатова и Димитър Рачков?

Двойката изненада много хората от близкото им обкръжение

Мнозина се запитаха истина ли е поредната мълва, която върви по адрес на Мария Игнатова и Димитър Рачков.

Advertisement:

От близкото обкръжение на известната двойка също останаха изненадани от решението им да почиват на различни места. Вероятно това бе и една от причините, породила поредния слух за раздяла между Мария Игнатова и Димитър Рачков.

Двойката изненада много хората от близкото им обкръжение

След като предаването „Господари на ефира“ бе свалено от екран, Мария Игнатова и Димитър Рачков избрали да почиват на различни дестинации, вместо да се наслаждават на повечето време, което имат, за да прекарат заедно, както подобава на влюбени.

Advertisement:

Преди малко повече от седмица Мария Игнатова отпраши на почивка на остров в Индийския океан. От близкото й обкръжение останаха изненадани от факта, че компания й прави не любимият й мъж – Димитър Рачков, а най-добрата й приятелка Алекс Раева.

Раева не спря да споделя кадри от почивката им по женски, което още повече разпали мълвата, че Мария Игнатова и Димитър Рачков, са разделени.
Освен това от близкото им обкръжение припомнят, че само преди няколко месеца двойката почива заедно в Гърция и то дори в компанията на двете им деца от предишни връзки.

Прави впечатление, че от август месец (миналата година) насам, двойката не се е появявала заедно, извън професионалните им изяви, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading…

Източник: razkritia.com

Advertisement:
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *