И Есил Дюран вече не прилича на себе си – на последните ѝ фотоси промяната е драстична (Снимки):

И Есил Дюран вече не прилича на себе си - на последните ѝ фотоси промяната е драстична (Снимки):

Advertisement:

Колкото и да обсъждаме поредните корекции на родните звезди, все ще се намери нещо, което да ни изненада. Най-новият сюрприз поднесе гранд-дамата на българския попфолк – Есил Дюран .

Докато сочехме с пръст Преслава, след като си оперира носа, никой не забеляза каква драстична промяна е настъпила при 50-годишната й колежка Есил. 

Може би визията ѝ изненадва толкова много поради факта, че Есил отдавна не е сред актуалните имена в бранша и не ходи много-мног по участия, а в социалните мрежи я следват сравнително малко хора. Певицата обаче не си губи времето и се грижи за своята външност. Уви, едвам я познахме след последните пластични интервенции . 

Advertisement:

Есил Дюран

Известно е, че Есил от години поддържа тонус с усърдни тренировки в домашната си фитнес-зала и наистина, фигурата ѝ е фантастична за годините ѝ – стегната и слаба, макар да е на прага на своите 50-те. Явно обаче е почитател на пластичната хирургия , тъй като през годините толкова се промени, че няма нищо общо с времето, когато прохождаше на голямата сцена. 

Есил Дюран корекции

Специалисти твърдят, че Есил е пристрастена към ботокса и често прибягвала до него. Благодарение на него лицето й изглеждало толкова свежо, но пък честата му употреба накрая дава обратния ефект и кожата започва да се свлича. 

Други слухове пък отбелязват, че промяната на Есил не се дължи толкова на пластики, колкото и на прекаляване с фотошопа. Има съмнения, че чалгарката пипа снимките си и прекалява в обработката, което я обезличава. Дали е така, засега не става ясно – очакваме следващите снимки или участие на живо на звездата, за да преценим сами.

Източник: zajenata.bg

Advertisement: