Фурор! Българин с разтърсващи разкрития за бардаците в Дубай!

ФУРОР! Българин с разтърсващи разкрития за бардаците в Дубай!

Advertisement:

Личният разказ на българин, завърнал се наскоро от ОАЕ.

Както преди всяко пътуване, и преди това до Дубай аз изучавах какво има написано в мрежата. Дотогава бях с впечатлението, че почти всички хора в тази красива страна са правоверни мюсюлмани. Но когато прекарах една седмица тук, разбрах, че всичко не е толкова просто, пише българин, завърнал се наскоро от ОАЕ, цитиран от pochivka.blitz.bg.

Първо, повечето от жителите са пришълци. Според някои оценки те вече са над 90%.

Advertisement:

Затова всички те, по един или друг начин, носят със себе си своите традиции.

Например, изглежда, че само тези 10% от местните жители ходят тук в напълно затворени дрехи. Останалите, които са мнозинство, ходят както си искат. Открити ръце, рамене и дори крака. Много двойки се държат за ръце, въпреки че това е забранено, както и проявата на чувства между хората, на обществени места.

Но най-вече бях изненадан от наличието на така наречените „масажни центрове“. Реклами, под формата на цветни визитни картички, с образа на привлекателни момичета, се раздават директно на пешеходните пътеки. Също така се слагат под чистачките и в прозорците на паркираните коли.

Стана ми интересно и аз се обадих на един от телефоните. Там ми казаха, че в допълнение към масажа, те предоставят и всякакви други видове „релаксиращи“ услуги. Поясниха, че има експерти от почти всички националности.

Момичета от Иран, Индия, Русия, Турция, Мароко, Тайланд са готови да направят масаж и не само, за общо 50 дирхама, което е по-малко от 25 лв. Точно това не очаквах от ОАЕ.

Източник: bradva.bg

Advertisement: