Ето как изглежда прословутото имение на Мая Илиева в Доминикана – 3 басейна, 10 спални и още (Снимки):

Ето как изглежда прословутото имение на Мая Илиева в Доминикана - 3 басейна, 10 спални и още (Снимки):

Advertisement:

Прочутото доминиканско имение на Мая Илиева , вдовицата на покойния Георги Илиев, досега бе нещо като мит, за който всички шушукат. Най-сетне обаче видяхме снимки на ваканционния палат, който разполага с три плувни басейна, 10 спални и мини детски център.

Според слуховете Мая притежава освен това няколко хотела в Пунта кана, както и имение, закупено след смъртта на Главния.

Досега обаче никой не знаеше къде точно се намира и как изглежда прословутият палат. Единствена и първа „Галерия“ успя да се сдобие със снимка на луксозното имение . И мащабите му надминаха и най-смелите ни очаквания.

Advertisement:

Наскоро гост на Мая Илиева в Доминикана е била нейната най-близка приятелка и бизнес партньор Адриана Тюркмен. Вдовицата на митичния Филип Найденов-Фатик посети Мая с голямата си дъщеря Александра. Двете бизнесдами често прекарват ваканциите си заедно в огромното имение на Илиеви. Тъй като социалните мрежи са табу както за Мая, така и за децата й, можехме само да гадаем за лукса в имението.

имението на Мая Илиева

Щерката на Адриана обаче прояви немарливост и се щракна пред владението на Главния, полегнала върху един от ретро автомобилите на Мая. Шевролетът струва над 50 000 долара, но тази сума е нищо в сравнение с инвестицията на вдовицата в имението.

Разположен на територията на над 3 дка площ, имотът има огромна палмова градина с два плувни външни басейна и един вътрешен. Спалните били над 10, като всяко от трите деца на Мая разполага със собствена стая. В имението, разбира се, има и фитнес зала, както и отделно помещение за игра, наподобяващо детски център.

имението на Мая Илиева в Доминикана

В Доминикана Мая и семейството й идват само за ваканциите. Иначе вдовицата живее в Панчарево заедно с Криста, Георги и Андреа. Къщата им в затворения комплекс „Маунтин Вю Вилидж“ била не по-малка от тази в Доминикана.

В ъндърграунд средите от години се говори за имотното богатство на Жоро Илиев в Пунта Кана. Според градските легенди Главния купил на безценица огромни парцели от екзотичния курорт още преди градчето да стане атрактивна дестинация. Днес на тяхно място има построени няколко луксозни ризорта, от които годишно по сметката на Мая Илиева влизат милиони долари.

Advertisement: