Бареков: Джамбазки е взет от улицата, а иска да лапа милиони от заплата в Брюксел! (виж тук)

Бареков: Джамбазки е взет от улицата, а иска да лапа милиони от заплата в Брюксел! (виж тук)

Advertisement:

Бареков: Джамбазки е взет от улицата, а иска да лапа милиони от заплата в Брюксел! (виж тук) 5 (100%) 1 vote

Николай Бареков и Ангел Джамбазки отново се хванаха за гушите!

Евродепутатът Николай Бареков се прицели отново в „любимеца“ си Ангел Джамбазки. Когото определи като хванат от улицата, наблагодарник и хрантутник. Ето как изригна по негов адрес преди часове:

Advertisement:

Бареков отново оплю Джамбазки

„По повод лъжите на Ангел Джамбазки, тиражирани от Би Ти Ви. Джамбазки като един пълен неблагодарник плюе там, където дълго време яде. И беше взет буквално от улицата. За да го направим с моите избиратели от ББЦ евродепутат и милионер от заплата в Брюксел.

Лъжите, клеветите по мой адрес и смешната агресия на Джамбазки не могат да скрият страха му, комлексите му. И отчаянието му от неговото логично политическо фиаско.

Що се отнася до лъжите му за моите отношения с партия Атака. От самото начало на Волен Сидеров беше изяснено от ръководството на АКРЕ и лично от мен, че незабавното членство на Атака в Алианса на консерваторите минава през коалиционно споразумение за евровота с моята партия под името Обединени консерватори.

Точка по въпроса, защото в момента с Джефра ван Орден и ръководството на АКРЕ, заедно с делегация на моята партия Презареди България, сме във Вашингтон по покана на Републиканската партия. И провеждаме интензивни срещи с министри, сенатори и конгресмени.

В петък съм специален гост СPAC, където президентът Тръмп ще държи годишна реч пред отбрани делегати от неговата партия и приятелите и по света“, заяви Николай Бареков.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading…

Източник: razkritia.com

Advertisement: