Анита Мейзер замина за Америка

Анита Мейзер замина за Америка

Анита Мейзер замина за Америка 4 (80%) 1 vote

Веднага след като излезе от затвора, Анита Мейзер стегна куфарите за Америка

Advertisement:

След година и осем месеца зад решетките, Анита Мейзер най-после е свободна. Миската напусна без много шум Сливенския затвор. На излизане от там я чакаше единствено нейният добър приятел Красимир, който се занимава с дизайнерска дейност.

Силиконката се размина на косъм с доживотна присъда, след като преди две години съпругът й Николай Димов бе открит мъртъв в семейното им жилище. Първоначално варненката направи пълни самопризнания и заяви, че Ники е издъхнал на масажната кушетката, след като тя го вързала със свински опашки по негово настояване.

Advertisement:

След това по съвет на адвоката си Анита Мейзер се отказа от първоначалните си показания. Тя заяви, че е признала за престъпление, което не е извършила под натиск. Но роднините на Николай Димов са категорични, че тя е виновна за смъртта му и предварително е планирала всичко.

Близките на младия мъж твърдят, че силиконката е имала съучастник. Но разследващите не откриха доказателства за участието на още един в престъплението.

Преди дни Анита Мейзер излезе на свобода и веднага стегна куфарите си за Америка. Миската не възнамерява да остане дълго там. Тя ще пътува до САЩ, единствено за да нагледа имотите си. След това отново ще се върне в България.

Приближени до нея твърдят, че след излизането си от затвора тя се е променила до неузнаваемост и вече не иска да е център на вниманието, пише Хот арена, позовавайки се на „България днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading…

Източник: razkritia.com

Advertisement:
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *