Анджелина Джоли изглежда като старица без фотошоп (Снимки)

Анджелина Джоли изглежда като старица без фотошоп (Снимки)

Advertisement:

Актрисата с визия на 60-годишна, макар да е само на 44, дори с умелия грим не може да скрие бръчките

Анджелина Джоли всеки ден е под светлините на прожекторите заради премиерата на новия филм, в който участва. И на всяка своя изява тя се появява в луксозен тоалет, с перфектна фигура и сияйна усмивка.

Ще кажете, че Анджи най-сетне се взе в ръце след здравословните проблеми, трудния развод и другите проблеми. Но се оказва, че от близо холивудската звезда не изглежда толкова привлекателно.

Advertisement:

Анджелина Джоли отблизо изглежда състаренаСнимка: Getty Images

Фотографи успяха да й направят няколко близки снимки, на които възрастта много й личи. Без фотошоп и всякакви други трикове, като например ярка светлина и дори след работата на най-добрите гримьори Джоли изглежда много по-стара за своите 44 години.

Дори най-съвременните средства на специалистите не могат да се скрият бръчките по клепачите и около устата. А очите й, които умело са гримирани с опушен грим се вижда, че са хлътнали. Прочутите й плътни устни за загубили контура си.

Естествено след 40 години е невъзможно да изглеждаме както на 18. Но в случая с Джоли се оказва, че големия стрес и загубата на тегло играят своята роля.

С Пфайфър са като връсничкиСнимка: Getty Images

Не случайно преди няколко дена феновете забелязаха, че Анджелина Джоли, която бе в компанията на Мишел Пфайфър изглежда като връстничка  на колежката си. Само, че Пфайфър през април навърши 61 години. А разликата във възрастта й с Джоли е впечатляваща – цели 17 години, предават от wday.ru.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading…

Advertisement: