Андреа в 10 снимки, които никога не иска да видите

Андреа в 10 снимки, които никога не иска да видите

Advertisement:

Андреа в снимки, които не би искала никога да видят бял свят

Андреа е сред най-суетните звезди на поп фолка и по капризи не отстъпва на Лили Иванова. И докато 70-годишната музикална икона има всички основания да бъде капризна, то фолк дивата показва завидно самочувствие, но без покритие. И проявява безумни претенции по някой път.

Една от най-големите мании на Андреа е непознати да не я снимат без нейно съгласие. И затова си има причина–пухкави бедра, двойна брадичка, кичури и лош тоалет, които биха уплашили и най-добрите модни дизайнери.

Advertisement:

За тези снимки на певицата е напълно разбираемо защо нямат място в личната й колекция–едва ли изпълнителката би желала някой да я сравнява с пухкавелката със странна прическа отпреди няколко години.

И Андреа има снимки, които не иска да видите

Ситните къдрици също се оказаха лош избор като прическа за звездата. Но без фотошоп картинката е направо потресаваща.Andrea 1

Без грим изпълнителката също не дава да я снимат. Освен ако внимателно не е нанесла фон дьо тен, спирала и най-малкото гланц за устни, за да изглежда „естествено“ красива. Няколкото пикантни кадъра правени от папараци, докато бърза за поредната разходка, обаче бързо развенчаха мита за естествената хубост на актрисата.andrea 2

Най-плашещо обаче Андреа изглежда, след като се почерпи на участие. Тогава вече певицата минава всички граници. По обясними причини афтърпартито след годишните награди на „Планета“ от няколко години се провежда в клуба на Коцето.

Andrea 7 andre 10

Фотографите на изпълнителя са инструктирани да внимават със снимките и да, на фотографите звездите в особено излагащи ги ситуации. Особено Андреа, която става повече от палава, след няколко чашки.Andrea 9 Andrea 8 Andrea 6 Andrea 3 Andrea 5

Манията за няколкото излишни килограма от години тресе звездата. Затова и на феновете да си правят снимки с нея със собствените си камери и телефони. Певицата много внимава да не се види ако случайно е напълняла. Малцина обаче се връзват на снимките за супер стройната й фигура, особено, след като излязат и оригиналите без фотошоп.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading…

Източник: kliuki.net

Advertisement: